Danske Care
BPA-ORDNING
PLEJEHJÆLPERORDNING
LEDSAGERORDNING
Kommuner/Regioner

Danske Care har mange års erfaring og ekspertise i at skabe de bedst mulige løsninger for den enkelte borger. Gennem et åbent og tillidsbaseret samarbejde, sørger vi for, at borgeren får den praktiske hjælp, personlige pleje og målrettet rådgivning, der passer til den pågældendes livssituation. Vi har stor fokus på de bløde værdier, men vores brugervenlige administration og fleksible IT-systemer gør samtidig de administrative processer omkring hjælpeordningerne væsentlig lettere for alle parter. 

 Danske Care hjælper kommuner og regioner med at varetage opgaver indenfor bl.a.:

  • Omsorg og pleje af børn, unge, voksne og ældre i eget hjem
  • Overvågning og pleje af borgere med respirator
  • Overvågning og pleje af borgere med Bi-pap og C-pap
  • Behov for ledsagerordninger
  • Støtte- og kontaktordninger for unge og voksne.
Danske Care tilbyder følgende hjælpeordninger:
  • BPA-ordning
  • Plejehjælperordning
  • Ledsagerordning.

Ethvert samarbejde med Danske Care indledes ved, at borgeren får besøg af en plejerådgiver. Her vil de sammen gennemgå praktikken i ordningen, og borgeren får mulighed for at få besvaret alle sine spørgsmål. Den personlige plejerådgiver vil herefter løbende stå til rådighed for borgeren og kan kontaktes efter behov. Danske Care sørger desuden for at rekruttere og ansætte det nødvendige antal plejehjælpere, og borgeren har mulighed for at tage del i ansættelsesprocessen. På den måde sikrer vi, at borgere og plejehjælpere fungerer godt sammen og har den rigtige kemi fra dag ét. 

Danske Cares plejehjælpere modtager inden jobstart al nødvendig oplæring og de kurser, der er relevante for at hjælpe den enkelte borger optimalt. Al uddannelse foregår på Respirationscenter Øst, Vest eller Syd, på sygehuset eller i hjemmet. Alle Danske Cares plejehjælpere kan fremvise en ren straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til Danske Care, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står også til rådighed med mere information om de enkelte ordninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf.: 4759 2033 eller sende en e-mail til danskecare@ok-fonden.dk LOGIN
Login nr:
Adgangskode:
 
HER BOR VI
 
ADRESSE
DANSKE CARE
OK-Fonden
Lersø Parkallè 112, 2 sal
2100 København Ø
Tlf.: 4759 2033
danskecare@ok-fonden.dk