Danske Care
Om Danske Care
Danske Care er til for mennesker, der har brug for hjælp i eget hjem. Vi bygger bro mellem kommuner/regioner og de borgere, der har fået bevilget en offentlig hjælpeordning. Vi rekrutterer og ansætter plejehjælpere og administrerer hjælpeordninger. Vi mener, at tryghed er hele kernen i en velfungerende relation mellem borger og plejehjælper. Og at den bedste hjælpeordning skabes på grundlag af et tillidsfuldt samarbejde mellem alle involverede parter: Borgere, plejehjælpere, kommuner/regioner samt Danske Care.

Danske Care har mange års erfaring med at formidle og skabe trygge rammer for den enkelte borger i eget hjem. Gennem et åbent og tillidsbaseret samarbejde, sørger vi for, at borgeren får den personlige pleje og praktiske hjælp samt personlige rådgivning, der passer til den enkeltes livssituation.

Baggrund

Danske Care blev grundlagt i 2004 af Henrik Lund under navnet Lunds Handicapservice. Målet var dengang – ligesom nu – at skabe den bedst mulige hverdag for borgere der har behov for hjælp i eget hjem. I 2014 ændrede virksomheden navn til Danske Care og fik samtidig en ny ejerstruktur. Fra 1 januar 2021 bliver Danske Care en del af OK-Fonden. OK-Fonden er en non-profit erhvervsdrivende fond og landets største omsorgsorganisation.

Henrik Lund er fortsat medejer og direktør hos Danske Care.

Se i menuen ovenfor, hvis du som borger, plejehjælper eller Kommune/Region ønsker yderligere information.

Hvis du har spørgsmål til Danske Care, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan kontakte os på tlf.: 4759 2033 eller sende en e-mail til danskecare@ok-fonden.dk 


LOGIN
Login nr:
Adgangskode:
 
HER BOR VI
 
ADRESSE
DANSKE CARE
OK-Fonden
Lersø Parkallè 112, 2 sal
2100 København Ø
Tlf.: 4759 2033
danskecare@ok-fonden.dk